Belediye Sitesi
  • Haber Tarih : 21.04.2022
  • Yazar : Admin
Haber Hakkında
Kıymetli hemşehrilerim! İlçemizde yapımı devam eden Sentetik Çim Futbol Sahasına ilave olarak, 10 Mart 2022 tarihinde İl Başkanımız Sayın Semih Işıkverin riyasetinde Bakan Yardımcısı Sayın İhsan Selim Baydaş ı ziyaretimiz ve akabinde Bakanımız Sayın Dr. M.Muharrem Kasapoglu ile yapılan görüşmede;
İlçemize -250 kişilik kapalı Spor Salonu ve
-Halı Saha yapılması kararı alınmıştı.
Bugün de Sayın Bakanımızın riyasetinde protokolümuzu imzaladık MADEN imize HAYIRLI OLSUN Bu eserlerin ilçemize kazandırılmasinda emeği geçen Bakanımız Sayın Dr. M.Muharrem Kasapoglu na, Bakan Yardımcısı Sayın İhsan Selim Baydaş a, Valimiz Sayın Dr. Ömer Toraman a, İlçe Kaymakamımız Sayın İdil Özdemir Doğan a, İlimiz Milletvekilleri ve İl Başkanlarına, Gençlik Spor İl ve İlçe Müdürlerime ilçemiz gençleri adına çok teşekkür ederim.

ORHAN YAVUZ
Maden Belediye Başkanı